De minister heeft snel voor haar aanstaande vertrek nog even het besluit over de verbreding van de A27 naar voren getrokken, om het voor de kiezer bijna onmogelijk te maken om zich uit te spreken over de voorgenomen verbreding. ‘Een vlucht naar voren’ is hier de toepasselijke term. Toch staat er nog niets vast en kan een volgend kabinet het besluit van de minister terugdraaien. Wel zo makkelijk als er dan een kabinet zit dat snapt dat de huidige plannen niet passen in een duurzaam en toekomstgericht mobiliteitsplan voor Nederland. Maar bij welke partijen ben je dan aan het goede adres?

Verkiezingsprogramma’s
De KRU heeft de partijprogramma’s van de verschillende partijen geanalyseerd. Omdat we onafhankelijk opereren en ons niet aan en politieke partij willen verbinden, geven we geen stemadvies. Wel hebben we onze analyse van de partijprogramma’s op onze website gezet: Verkiezingsprogramma’s.
Zo kun jij je oriënteren en zelf je keuze maken. De keuze tegen verbreding van de A27 maak je op 15 maart a.s. door te kiezen voor een partij die een helder standpunt inneemt tegen de verbreding van de A27, geen loopje neemt met de afspraken uit Parijs over vermindering van uitstoot en serieus werk maakt van een duurzaam en samenhangend mobiliteitsplan voor Nederland.

Wat kun jij nú doen:
Oriënteer je aan de hand van onze analyse en spreek, als je de kans krijgt, politici die campagne voeren aan op hun standpunt. Of ga  naar bijeenkomsten en stel de verbreding aan de orde en roep jouw politieke partij op om concrete stappen te zetten tegen het Tracébesluit.

Vertel iedereen dat het Tracébesluit gewoon teruggedraaid kan worden – en dat er zéker geen bomen gekapt mogen worden tot die tijd!
Zoek je argumenten: luister naar Vincent Bijlo en lees dit. Zoek je alternatieven: kijk hier.

Stem 15 maart tegen 14 banen

Nieuw kabinet, draai Tracébesluit terug!

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!