Het tekenen van het Tracébesluit  was slechts een politieke daad, gespeend van realiteitszin en oplossend vermogen. Op 8 december probeerden 7 politieke partijen het Tracébesluit uit te stellen. Zonder steun van de PvdA lukte dit niet. Nu de PvdA zich echter toch tegen het huidige besluit heeft gekeerd roepen wij de Tweede Kamer op:

1 Stop Schultz Nu

Vóór 15 maart mag zij geen enkele stap te zetten in de voorbereidingen. Een meerderheid in de Tweede Kamer kan hier opdracht toe geven en dat is wat er moet gebeuren.

2 Draai Tracébesluit terug na 15 maart

Ja dit kan gewoon! Kies daarna voor slimme, vernieuwende oplossingen binnen het bestaande asfalt (ja, ook die bestaan). Voer direct de achterstallige geluidsbeschermende maatregelen uit.

Belangrijk is dat wij met elkaar wederom ons verzet laten zien. Wij zullen regelmatig acties bedenken en via mail/social media/website verspreiden. Hou ons in de gaten en haak aan waar je kunt en wilt!

 

Wat kun jij nú doen:

Spreek politici aan die campagne voeren, ga naar bijeenkomsten en stel de verbreding aan de orde. Vertel iedereen dat het Tracébesluit gewoon teruggedraaid kan worden – en dat er zéker geen bomen gekapt mogen worden tot die tijd!

Zoek je argumenten: luister naar Vincent Bijlo en lees dit.

Zoek je alternatieven: kijk hier.

Zoek je manieren om je verzet te uiten: organiseer zichtbaar verzet en laat ons het weten!
Stuur foto’s of filmpjes van je actie in, zie voor contactgegevens de contactpagina. Of plaats jouw actiefoto of actiefilmpje op onze Facebookpagina: facebook/snelwegen.utrecht
Wij helpen bij verspreiding van je actie!

Roep jouw politieke partij op om die concrete stappen te zetten tegen het Tracébesluit.

 

Stem 15 maart tegen 14 banen

Nieuw kabinet, draai Tracébesluit terug!

 

 

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!