Geweldig! Het onderzoek gaat er dankzij jullie komen, we gaan nu door met de campagne om minimaal € 40.000 op te halen. Hiermee kunnen we het noodzakelijke beroepschrift opstellen: nu het Tracébesluit er ligt moeten we vóór 2 maart beroep aantekenen én ervoor zorgen dat er niet op korte termijn bomen gekapt kunnen worden.
Op 14 december maakte minister Schultz bekend dat ze het Tracébesluit “Ring Utrecht” heeft getekend. Deze crowdfundingcampagne wordt hiermee nóg noodzakelijker want:

  • Besluit is geen uitvoering. Daarover gaat namelijk een nieuw kabinet, met een ander regeerakkoord.
  • De crowdfundingcampagne is dankzij jullie support een enorm succes! Na nog geen 4 weken actievoeren hebben we het eerste doelbedrag gehaald dankzij meer dan 1000 supporters en gaan we het onderzoek dus realiseren. Dat biedt enorm veel hulp bij de cijfermatige onderbouwing van onze kritiek én alternatieven.
  • Door het besluit van de minister moeten we nu direct aan de slag met de beroepsprocedure. De kosten hiervan worden geschat op €18.000. We hebben nog minimaal €10.000 nodig om de procedure te kunnen starten.

We hopen samen met jullie door te kunnen gaan tot een bedrag van €40.000 zodat we het onderzoek en het beroepsschrift kunnen realiseren. Amelisweerd heeft ons hard nodig! We laten met z’n allen zien dat we voor bomen, gezond leven en gezond verstand kiezen en niet voor meer wegen. Lees op de crowdfundingspagina onder het tabblad Update (boven aan de pagina) meer over de huidige politieke situatie en de invloed hiervan op de crowdfundingcampagne na het behalen van het eerste doelbedrag. Help mee de verbreding van de A27 te stoppen –  Bescherm Amelisweerd

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!