Twitter onder je eigen account een of meer van de berichten uit de gelinkte pdf en help mee om Tweede Kamerleden te beïnvloeden

Inmiddels is er beweging in Den Haag! De moties Van Tongeren en Smaling, die beide uitgaan van heroverweging nut, noodzaak en alternatieven voor de verbreding, zouden dinsdagmiddag 6 december in stemming worden gebracht, maar om de PvdA meer nadenktijd te geven, is de stemming nu verzet naar:

Donderdagmiddag 8 december 15:10 uur

Dus nog twee dagen lang alle pijlen op Diederik Samsom en Hans Spekman en Attje Kuiken – maar ook op alle andere PvdA kamerleden: https://www.tweedekamer.nl/kamerleden/fracties/pvda

Aangezien Duco Hoogland niet actief is op Twitter, zou je hem ook kunnen mailen op d.hoogland@tweedekamer.nl

Het twitterbestand is aangepast op onze website en @lunettenschoon en @ringutrecht zullen de berichten ook gebruiken.
Nog steeds geldt dat onder je eigen account twitteren overtuigender overkomt. Klik op deze link voor de pdf met actuele Twitterberichten.
We lezen vaak ook supergoede tweets van anderen en retweeten die zoveel mogelijk met de accounts in onze actieve kring.

Dus we houden gewoon vol met z’n allen, want al duurt het wat langer: de feiten moeten boven water komen en dán pas kun je besluiten.
Niet andersom: eerst de A27 onder water en dan pas terug naar de feiten.

Hier vind je de originele teksten van de motie en de achtergrond daarvan.
Vraag Kamerleden van de PvdA, het CDA, 50+ en SGP in te stemmen met de motie Van Tongeren en de motie Smaling om het besluit Ring Utrecht door het volgend kabinet te laten nemen.

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!