Zet je in

Gebruik je talenten en doe met ons mee

 

Al jaren zetten verschillende bewonersgroepen en milieuorganisaties zich actief in voor het verzet tegen de verbreding van de Ring Utrecht A27/A12. Nu het besluit genomen is en het beroep bij de Raad van State het laatste procedurele middel is om de verbreding tegen te houden, is het meer dan ooit nodig om de weerstand tegen dit megalomane plan zichtbaar te maken en te laten zien dat er alternatieven zijn.

Wil je ook wat van je tijd inzetten om dit onzalige verbredingsplan van de baan te krijgen? Graag. Denk met ons mee en doe met ons mee. We hebben lobbyisten nodig, maar ook mensen die kunnen organiseren en klussen willen doen. Meld je aan via het contactformulier of via de mail: kru@snelwegen-utrecht.nl.

Campagne  ‘bescherm het bos, adopteer een boom’

Bij de aanleg van de A27 zijn in 1982 600 bomen gekapt van het bos van Amelisweerd. Nu dreigen voor de verbreding van de A27 opnieuw circa 800 bomen aan west- en oostzijde van de bak gekapt te worden. Weer een enorme aanslag op ons geliefde Amelisweerd.
Met de Campagne ‘Bescherm het bos, adopteer een boom’ willen we het verzet zichtbaar maken tegen de verbreding van de A27/A12. ‘Bescherm het bos, adopteer een boom’ is een actie waarbij mensen zich symbolisch ontfermen over een boom die bedreigd wordt. De campagne loopt van maart tot oktober 2018.

Organisatie
Er is een campagneteam, waar we nog versterking voor zoeken. We hebben verschillende vacatures die we nog in willen vullen.
Voor meer informatie over de campagne, stuur een mail naar marijke@beschermhetbos.nl
We nemen dan snel contact met je op.

Onderstaand de vacatures die we graag in willen vullen.

 

Vrijwilligers vacatures

Klik op een vacature voor meer info.

PR & persmedewerker

Als PR & persmedewerker weet je welke verhalen, in welke vorm interessant zijn voor verschillende media-kanalen. Zo verspreidt je het gedachtegoed en promoot je de activiteiten voor een groot publiek.

Social media beheerder

De social media beheerder weet hoe social media werken. We zoeken iemand die berichten kan schrijven voor facebook/twitter en een campagne kan uitwerken maken voor social media.

Online redacteur/beheerder

De online redacteur/beheerder onderhoudt de website(s) met nieuwe blogs, up-to-date informatie en een beetje technische kennis. Daarnaast zorg je ervoor dat de online content op social media en website met elkaar klopt.

Share This